• slide 1
  • slide 2
  • slide 3

КЛІТКОВИНА ВІВСЯНА

Вакуумна упаковка

Країна похождення Україна

Наша продукція

Безымянный укр

IMG 1309

IMG 1297

IMG 1341

Що таке клітковина вівсяна

На території України тільки клітковина під торговою маркою «Олвіо» виготовляється відповідно до технічних умов України та відповідає найвищим світовим стандартам якості клітковини.

 За сукупністю споживчих якостей «Вівсяна клітковина» ТМ «Олвіо» - не має аналогів в Україні та в усьому світі.

 Тому придбаваючи вівсяну клітковину ТМ «Олвіо» - ви вживаєте продукт найвищої світової якості.

Клітковина вівсяна виготовляється з певної частини оболонки вівсяного зерна, має мелкодисперсную структуру розміром близько 87 мікрон (однорідна структура як у какао порошку).
Клітковина вівсяна - це рослинні переплетені волокна, які на клітинному рівні утворюють порожнистий каркас.
При виготовленні та фасуванні не використовуються консерванти, підсилювачі смаку або інші добавки. «Вівсяна клітковина» ТМ «Олвіо» - це 100% натуральний продукт.

Вівсяна клітковина складається з перетравлюваної і неперетравлюваною клітковини. Кількість неперетравлюваною клітковини 78%. Корисність вівсяної клітковини полягає саме в наявності великої кількості неперетравлюваної клітковини. Вона прискорює процес проходження їжі по шлунково-кишковому тракту, сприяє очищенню організму від шлаків і токсинів, нормалізує роботу системи травлення.

Смак у вівсяної клітковини - з специфічним слабким присмаком гіркоти, характерним для вівсяної клітковини.

Вакуумна упаковка сприяє довгостроковому збереженню корисних властивостей клітковини та надійно зберігає її відзовнішніх впливів.

about 1

Прискорює процес проходження
їжі по шлунково-кишковому
тракту

about 2

Сприяє
очищенню організму від
шлаків і токсинів

about 3

Нормалізує роботу
травної системи

Рекомендації щодо вживання

Добова доза

Для дорослих і дітей старше 12 років: від 36 до 72 г (від 6 столових ложок до 12 столових ложок без гірки) у день, розділяючи на дві-три окремі дози.

Почніть з малої кількості і поступово збільшуйте.

Максимальна добова доза

Становить 100 г (16 столових ложок) вівсяної клітковини. Використовуйте щодня для досягнення найкращих результатів. Також можна додавати клітковину вівсяну в їжу при приготуванні і напої (коктейлі, молоко і т.д.). 

Наприклад

1 чайна ложка (без гірки це 1,5 г) два-три рази на день.

Через три дні - дві чайних ложки за разовий прийом і так далі.

1 столова ложка клітковини (без гірки, гірку зняти) приблизно містить 6 г клітковини вівсяної і поглинає рідину в середньому так само 6 г, створюючи приблизно 12-грамовий грудку.
 
Він заповнює шлунок, створюючи ефект швидкого механічного насичення. Тому рекомендуємо вживати вівсяну клітковину з відповідним обсягом рідини.


Пропонуємо для Вашої зручності два варіанти приготування до вживання вівсяної клітковини:

1. Розмішати як какао порошок: в ємність насипати необхідну кількість клітковини, потім додавати рідину (можна навіть окріп) такого ж обсягу, поступово розмішуючи, не даючи створюватися грудками. Коли утвориться однорідна маса додати при необхідності більше рідини і вжити.

2. Можна приготувати тижневу порцію клітковини за один раз. Для цього потрібно взяти необхідну вам кількість клітковини, додати води стільки, щоб маса придбала консистенцію пюре (1:2). Потім зберігати в холодильнику і використовувати в міру необхідності, враховуючи, що приготовлену таким чином клітковину вживають за обсягом у 3 разів більше.

Приклад: 3 ложки приготованого пюре з клітковини еквівалентно 1 ложці сухої вівсяної клітковини. Також таке пюре з вівсяної клітковини можна використовувати при приготуванні страв (печеня, соусів, супів і т.п.) і коктейлів.

Орієнтовна схема прийому клітковини

Для людини з вагою 75 кг (відповідно регулюйте кількість спожитої клітковини згідно Вашої ваги):

Увага - чайна та столова ложки без гірки (гірку прибрати)

  • 1-3 день - 1 ч.л. 3 рази на день (у день 4,5 г)

  • 4-6 день - 2 ч.л. 3 рази на день (у день 9 г)

  • 7-9 день - 3 ч.л. 3 рази на день (у день 13,5 г)

  • 10-12 день - 1 ст.л. 3 рази на день (у день 18 г)

  • 13-15 день - 1,5 ст.л. 3 рази на день (у день 27 г)

  • 16-18 день - 2 ст.л. 3 рази на день (у день 36 г)

  • 19-20 день - 3 ст.л. 3 рази на день (у день 54 г)

  • 21 день та далі - 4 ст.л. 3 рази на день (72 г)

Хворим з гострими захворюваннями шлунково-кишкового тракту з питань вживання клітковини вівсяної - рекомендуємо звернутися до лікаря.

Корисні властивості клітковини вівсяної

  • Пов'язуе холестерин, що знаходиться в кишечнику, і виводить його з організму
  • Будучи природним сорбентом, вбирає в себе токсини, нітрати, мутагени і канцерогени
  • Нормалізує роботу системи травлення
  • β-глюкан – речовина, яка знижує рівень холестирину, пов'язуючи жирні кислоти
  • Виводить з організму неперетравлені залишки їжі
  • Запобігає ожирінню
  • Знижує рівень інсуліну в крові
  • Зменшує ризик розвитку серцево-судинних захворювань
  • Посилює захист організму від онкологічних захворювань
  • Володіє жироспалюючим ефектом
  • Підтримує рівновагу мікрофлори кишечника
  • Знижує ймовірність розвитку дивертикулита
  • Прискорює виведення жовчі, що утворює жовчні камені
  • Сприяє зміцнення імунної системи, виводячи з кишечника колонії хвороботворних бактерій

Енергетична та поживна цінність

Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:
962 кДж (230 ккал)

Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:
Білки: 11 г
Вуглеводи: 39,5 г
Жири: 4,2 г

Виготовлено та розфасовано згідно ТУ У 15.6-01194839.001:2012

«Клітковина вівсяна» упаковується в вакуумну упаковку 0.5кг, 1кг и 2кг

Гарантійний термін зберігання з дати фасування при вологості не більше 75% при температурі не більше 30° C – 6 місяців

Якщо вакуумна упаковка не розгерметизувалася - термін зберігання не обмежений

Торгова марка «Олвіо» належить підприємству МП «ОРБИТА-Н»

Офіційний дистриб'ютор ТМ «Олвіо» на території України є ФОП Вербицька К.В.