На території України тільки клітковина під торговою маркою «Олвіо» виготовляється відповідно до технічних умов України та відповідає найвищим світовим стандартам якості клітковини.
За сукупністю споживчих якостей «Вівсяна клітковина» ТМ «Олвіо» - не має аналогів в Україні та в усьому світі.
Тому придбаваючи вівсяну клітковину ТМ «Олвіо» - ви вживаєте продукт найвищої світової якості.
Клітковина вівсяна виготовляється з певної частини вівсяного зерна, має мелкодисперсную структуру розміром близько 87 мікрон (однорідна структура як у какао порошку).
Клітковина вівсяна - це рослинні переплетені волокна, які на клітинному рівні утворюють порожнистий каркас.
При виготовленні та фасуванні не використовуються консерванти, підсилювачі смаку або інші добавки. «Вівсяна клітковина» ТМ «Олвіо» - це 100% натуральний продукт.
Вівсяна клітковина складається з перетравлюваної і неперетравлюваною клітковини. Кількість неперетравлюваною клітковини 78%. Корисність вівсяної клітковини полягає саме в наявності великої кількості неперетравлюваної клітковини. Вона прискорює процес проходження їжі по шлунково-кишковому тракту, сприяє очищенню організму від шлаків і токсинів, нормалізує роботу системи травлення.
Смак у вівсяної клітковини - з специфічним слабким присмаком гіркоти, характерним для вівсяної клітковини.
Вакуумна упаковка сприяє довгостроковому збереженню корисних властивостей клітковини та надійно зберігає її відзовнішніх впливів.
Прискорює процес проходження
їжі по шлунково-кишковому
тракту
Сприяє
очищенню організму від
шлаків і токсинів
Нормалізує роботу
травної системи
Добова доза
Для дорослих і дітей старше 12 років: від 36 до 72 г (від 6 столових ложок до 12 столових ложок без гірки) у день, розділяючи на дві-три окремі дози.
Почніть з малої кількості і поступово збільшуйте.Максимальна добова доза
Становить 100 г (16 столових ложок) вівсяної клітковини. Використовуйте щодня для досягнення найкращих результатів. Також можна додавати клітковину вівсяну в їжу при приготуванні і напої (коктейлі, молоко і т.д.).Наприклад
1 чайна ложка (без гірки це 1,5 г) два-три рази на день.
Через три дні - дві чайних ложки за разовий прийом і так далі.
Орієнтовна схема прийому клітковини
Для людини з вагою 75 кг (відповідно регулюйте кількість спожитої клітковини згідно Вашої ваги):
Увага - чайна та столова ложки без гірки (гірку прибрати)
1-3 день - 1 ч.л. 3 рази на день (у день 4,5 г)
4-6 день - 2 ч.л. 3 рази на день (у день 9 г)
7-9 день - 3 ч.л. 3 рази на день (у день 13,5 г)
10-12 день - 1 ст.л. 3 рази на день (у день 18 г)
13-15 день - 1,5 ст.л. 3 рази на день (у день 27 г)
16-18 день - 2 ст.л. 3 рази на день (у день 36 г)
19-20 день - 3 ст.л. 3 рази на день (у день 54 г)
Хворим з гострими захворюваннями шлунково-кишкового тракту з питань вживання клітковини вівсяної - рекомендуємо звернутися до лікаря.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:
962 кДж (230 ккал)
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:
Білки: 11 г
Вуглеводи: 39,5 г
Жири: 4,2 г
Виготовлено та розфасовано згідно ТУ У 15.6-01194839.001:2012
«Клітковина вівсяна» упаковується в вакуумну упаковку 0.5кг, 1кг та 2кг
Якщо вакуумна упаковка не розгерметизувалася - термін зберігання не обмежений
Гарантійний термін зберігання з дати фасування при вологості не більше 75% при температурі не більше 30° C – 6 місяців
Торгова марка «Олвіо» належить підприємству МП «ОРБИТА-Н»